در شبکه های کامپیوتری، “لوکال هاست” به رایانه ای اطلاق می شود که یک برنامه خاص روی آن اجرا می شود. به عنوان مثال، اگر برنامهای را روی رایانه شخصی خود اجرا میکنید (مانند یک مرورگر وب یا محیط توسعه وب محلی)، پس رایانه شما «localhost» است. به بیان دیگر، میزبان محلی امکان میزبانی و آزمایش سرویس های سرور را برای شما فراهم می کند و به نوعی سرور را برای شما شبیه سازی می کند.
در ساده ترین عبارت، می توانید اساساً localhost را به معنای “سرور محلی” در نظر بگیرید. فقط به یاد داشته باشید که “سرور محلی” برای برنامه اعمال می شود، نه لزوماً برای رایانه ای که شما به طور فیزیکی از آن استفاده می کنید.
لوکال هاست معمولاً آدرس IP را به 127.0.0.1 تنظیم می کند که به آن آدرس Loopback نیز می گویند. به دلیل اهمیت این موضوع، عبارت “ localhost” یک نام دامنه رزرو در نظر گرفته شده است. این بدان معناست که برای جلوگیری از سردرگمی، ثبت نام دامنه ای که حاوی “localhost” در نام دامنه سطح بالا یا سطح دوم باشد غیرممکن است.
2 موقعیت رایج که در آن با Localhost با وردپرس مواجه می شوید
دو حوزه وجود دارد که احتمالاً در ارتباط با وردپرس با واژه لوکال هاست مواجه خواهید شد:
- توسعه / آزمایش وب سایت های وردپرس در یک محیط محلی
- راه اندازی/پیکربندی دسترسی به پایگاه داده سایت وردپرس شما
ابتدا، بسیاری از توسعه دهندگان وردپرس چیزی به نام “محیط تست محلی” را برای ساخت وب سایت های وردپرس ایجاد می کنند. اساساً، این محیط یک وب سایت زنده را تقلید می کند اما کاملاً در رایانه شخصی کاربر مستقل است.
از آنجایی که سایت فقط در لوکال هاست وجود دارد، برای توسعه دهندگان آسان است که بدون ترس از تغییر چیزی در یک وب سایت زنده که ممکن است ترافیک خارجی دریافت کند، موارد را آزمایش کنند. پس از تکمیل سایت، توسعه دهندگان می توانند وب سایت را از محیط لوکال هاست خود به محیط سرور واقعی منتقل کنند.
فراتر از توسعه و آزمایش وردپرس، اگر به صورت دستی اعتبار پایگاه داده سایت وردپرس خود را وارد کرده یا ویرایش کنید، ممکن است شما با اصطلاح لوکال هاست نیز مواجه شوید. این ممکن است هم زمانی اتفاق بیفتد که در حال ویرایش فایل wp-config.php خود هستید و هم زمانی که با یک افزونه کار می کنید.
نحوه نصب وردپرس به صورت محلی (“Localhost” شما)
بسیاری از ابزارهای عمومی و خاص وردپرس وجود دارد که می توانید از آنها برای ایجاد یک محیط توسعه محلی وردپرس استفاده کنید. با هر یک از این ابزارها، شما اساساً یک وب سرور مستقل در رایانه خود ایجاد می کنید. برخی از رایج ترین ابزارهای توسعه محلی برای وردپرس عبارتند از:
- DesktopServer – یک راه حل توسعه محلی خاص وردپرس.
- MAMP – یک محیط توسعه محلی بین پلتفرمی است که می تواند از Apache و NGINX استفاده کند.
- XAMPP – یک محیط کلی توسعه محلی با استفاده از وب سرور آپاچی.
- WampServer – یک محیط توسعه وب آپاچی مخصوص ویندوز.
با همه این ابزارها، ابتدا باید آنها را نصب و پیکربندی کنید تا محیط محلی خود را ایجاد کنید. این در اصل یک وب سرور میزبان محلی است (یعنی یک وب سرور در حال اجرا بر روی “رایانه شما”). هنگامی که محیط سرور محلی شما اجرا می شود، می توانید وردپرس را مانند میزبان خود روی آن نصب کنید. برخی از ابزارها، مانند DesktopServer، همچنین دارای مکانیسم های داخلی برای نصب سریع وردپرس هستند.
سپس می توانید با تایپ کردن “localhost” در نوار آدرس مرورگر خود به سایت وردپرس محلی خود دسترسی پیدا کنید:
چرا پایگاه داده وردپرس در اکثر موقعیت ها در لوکال هاست قرار دارد؟
همانطور که در ابتدای این مقاله آموختید، “localhost” به معنای رایانه ای است که یک برنامه روی آن اجرا می شود.
دلیل اهمیت این موضوع برای پایگاه داده سایت وردپرس این است که:
در 99 درصد مواقع، پایگاه داده سایت وردپرس شما روی همان سروری قرار می گیرد که بقیه فایل های سایت وردپرسی شما قرار دارند. در نتیجه، هر زمان که فایل wp-config.php خود را ویرایش میکنید یا افزونهای از شما «نام میزبان MySQL» را میخواهد، میتوانید «localhost» را وارد کنید.
برای مثال، در اینجا ورودی DB_HOST در فایل wp-config.php برای نصب وردپرس را در نظر بگیرید:
به طور مشابه، اگر از افزونهای مانند Duplicator برای انتقال وبسایت وردپرس خود استفاده میکنید، میتوانید زمانی که افزونه از شما میخواهد مقدار میزبان را برای پایگاه داده خود وارد کنید، «localhost» را وارد کنید:
در هر دو این شرایط، شما اساساً به وردپرس (یا یک افزونه وردپرس) میگویید که به دنبال پایگاه داده همان سروری باشد که وردپرس در آن قرار دارد. در حالی که بعید به نظر می رسد که روزانه با اصطلاح لوکال هاست مواجه شوید، مگر اینکه توسعه دهنده باشید، اما دانستن ارتباط لوکال هاست با وردپرس بسیار مفید است.
منبع
https://kinsta.com/knowledgebase/what-is-localhost/